Nazorg en tips

Je bent gedoopt? GEWELDIG!! Van harte gefeliciteerd!!

Stuur ons een foto van je doop met eventueel je getuigenis zodat we deze met jouw toestemming op de site kunnen zetten. We willen graag weten wat de Heer doet door deze website en zijn zeer nieuwsgierig naar jouw verhaal. (of het nou wel of niet op de site komt) mail naar info@waterdoop.nl

Een paar puntjes van aandacht

We willen graag dat je een gemeente hebt waar je geregeld naartoe kunt. Bezoek eens een paar kerken bij jou in de buurt. Kijk waar jij je prettig voelt en sluit je vervolgens aan bij die gemeente. Neem rustig de tijd om te zoeken er zijn veel verschillende soorten kerken.

De doop is het begin van je christelijk leven, het is belangrijk dat je de bijbel gaat lezen. God spreekt vaak door zijn woord tot mensen.

We raden je sterk aan om 10 dagen te gaan bidden en vasten bij Herman Boon. Daar bouw je aan een stevig fundament en ontvang je goed onderwijs. Klik hier voor de website Bidden en vasten.

Bevrijding is het volgende belangrijke punt om aan te werken. Alle ballast van vroeger moet worden verwerkt en opgeruimd. De methode van Neil T. Anderson in het boekje “Op weg naar vrijheid in Christus” is een aanrader.

 

We wensen je God’s grote liefde toe en een rijke zegen voor de toekomst